Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente

Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente

4.8 81 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 120 g di torrone bianco, a pezzi
  • 4 uova (circa 60 g l'una)
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di liquore all'amaretto
  • 500 g di mascarpone
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 80 g di pandoro a fette
Salsa al cioccolato
  • 250 g di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.1 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 3342.4 kJ / 798.9 kcal
Vetten 66 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 28.6 g
Koolhydraten 44.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...