Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di erba cipollina secca
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 25 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
of 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane integrale in cassetta
4h
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane integrale
3h 15 min
Ciabattine
3h 30 min
Pane bianco
3 godz.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Filoncini di semola
4h
Pane alla ricotta
3 godz.