Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle rosse in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
Focaccine
- 400 g di acqua
- 100 g di latte scremato
- 6 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina manitoba
- 150 g di farina tipo 00
- 7 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 517.7 kJ / 123.6 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Ananas insaporito (200 g)
15min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10min
Chutney di cipolle caramellate
24 godz.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30min
Focaccine con pomodorini
3 godz. 40 min
Pane bianco
3h
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 menit
Pane alla birra (TM6)
4h
Cipolle brunite (200 g)
25min