Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sciacquati
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1500 - 2000 g di spalla di agnello, senza ossa, aperta
- 150 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Coniglio con patate e peperoni
1 Std.
Stufato di coniglio con verdure
1 Std.
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Arrosto di tacchino con ratatouille
1 Std.
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Scottiglia
1 Std. 30 Min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2h 10min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1 godz. 5 min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Anatra all'arancia
1h 35 min