Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisù ai pistacchi
5h 30min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Tortini al cocco con cuore fondente
2 Std. 30 Min
Panini con crema alle nocciole
5h 30min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3h 50min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Quadrotti cioccolato e pere
1h
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Menù: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
2 Std.
Mousse alla banana e formaggio
10 Min
Coriandoli dolci
4 Std. 10 Min