Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dessert al caramello salato e cioccolato
3 Std. 30 Min
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 Std. 30 Min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30 min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Riccioli mantovani
1h 20 min
Làciàditt (Frittelle dolci)
1 godz. 40 min
Torta pere e zenzero
40 min
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Torta ricotta e cocco
1h
Torta soffice mascarpone e fragole
1h 10 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta soffice al cioccolato e arachidi
1h 30 min