Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 47.1 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 48 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1 Std. 45 Min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Ravioli senza via di scampo
2h
Fagottini al profumo di mare
1 godz. 40 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2h
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Ravioli di ricotta
2h
Ravioli ai funghi porcini
3h
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min