Tartine con gelatina

Tartine con gelatina

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
30 pezzi

Ingrediënten

Maionese
  • 300 g olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • ½ cucchiaino di sale
Gelatina
  • 250 g di acqua
  • 1 dado per gelatina
  • 250 g di acqua fredda
  • 30 g di brandy
Farcitura
  • 10 code di gambero fresche pulite ed eviscerate
  • 1500 g di acqua
  • 5 uova di quaglia
  • 10 asparagi le punte
Terminare la preparazione
  • 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
  • 6 steli di erba cipollina fresca tritati finemente
  • 5 fette di salmone affumicato

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pezzo

Natrium 177.6 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 625.6 kJ / 149.5 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...