Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 177.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella
15min
Lingue di gatto
30min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3u. 30min
Pop corn di patate
1u. 30min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1u.
Panini di verdure
1u.
Melanzane ripiene alla Norma
1u.
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Frittatina alle zucchine
30min
Purè di patate (TM6)
1u.