Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 177.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 godz.
Pasta alla gricia
30 min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 godz. 30 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Pesto di lattuga
15 Min
Crostata di mele con Affettatutto Bimby®
1 godz.
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Spaghetti alla busara
30 min
Focaccia a bastone
5h
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 godz.