Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maionese
- 300 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
Gelatina
- 250 g di acqua
- 1 dado per gelatina
- 250 g di acqua fredda
- 30 g di brandy
Farcitura
- 10 code di gambero fresche, pulite ed eviscerate
- 1500 g di acqua
- 5 uova di quaglia
- 10 asparagi, le punte
Terminare la preparazione
- 350 g di pane bianco al latte per tramezzini (5 fette)
- 6 steli di erba cipollina fresca, tritati finemente
- 5 fette di salmone affumicato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 625.6 kJ / 149.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 177.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese cotta
15min
Panna cotta alle pesche
3sa 15 dk
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1óra 30p
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30 min
Insalata russa sottovuoto
1óra 30p
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12hod.
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10min
Yogurt al mango
14h
Sfogliatine salate pere e caprino
1óra 30p
Purè di patate (TM6)
1h
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min