Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g di acqua
- 350 g di polpo fresco, i tentacoli puliti
- 10 olive nere denocciolate
- 15 pomodori datterino rossi e gialli a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- insalata valeriana
- 1 arancia, pelata la vivo e a spicchi
- 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 697.9 kJ / 166.7 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 4.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 299.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2sa 45 dk
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Polpo con patate alla salentina
1u. 10min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1u. 10min