Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto di patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm)
- 50 - 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 uovo
- 50 - 60 g di pangrattato
- 10 g di senape di Digione
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Ripieno ai funghi
- 60 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
150
g di funghi freschi (es. finferli, porcini, funghi ostrica...), a pezzi (2 cm)
of 150 g di funghi champignon, a pezzi (2 cm) -
4 - 5
rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
of 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - pangrattato q.b.
- olio, per friggere q.b.
- panna acida, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15 min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Muffolette
3h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Conchiglioni agli spinaci
1 godz. 15 min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Tiella barese
1 godz.
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1h 10min
Polpette con le sarde
25min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1h 10min
Parmigiana di patate
2 Std.