Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1000 g di polpo fresco pulito
- 1000 g di cozze pulite
- 500 g di pane tipo friselle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 18.4 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce alla napoletana
1óra 10p
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Pasta e patate con provola
1óra
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Geen beoordelingen
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 Std. 40 Min
Struffoli
1óra
Canascione
3h 10 min
Zuppa di baccalà
1óra
Roccocò
2óra
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30 min
Friselle
4 godz.
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra