Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 10 foglioline di prezzemolo
- 200 g di carne trita di manzo
- 10 g di pangrattato
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di carne di manzo in un'unica fetta
- 70 g di mortadella a fette
- 100 g di caciocavallo a fette
- 3 uova sode
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di scalogno a pezzi
- 40 g di sedano a pezzi
- 40 g di carota, pelata e a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846 kJ / 441.2 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 706.6 mg
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Polpette alla calabrese
50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Champignon ripieni al forno
1h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Mignolata
3 Std. 30 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Caponata alla catanese
1h
Rosticceria siciliana
2h