Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
of 20 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 89.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Cartellate
1 Std. 5 Min
Melanzane ripiene
1 godz. 30 min
Salsiccia e cardoncelli
55 dk
Riso patate e cozze
1sa
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 dk
Scarcella di pasqua ripiena
55 dk
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2h 20min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Calzone pugliese alle cipolle
2sa 30 dk
Pettole pugliesi
3h
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Ragù alla barese
4sa