Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 2 spicchio di aglio, privati del germe centrale
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 350 g di patate, pelate e a dadini (1x1 cm)
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 20 g di pangrattato
-
20
g di Parmigiano Reggiano grattugiato
of 20 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3083.6 kJ / 737 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 89.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 2.7 mg
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Cozze ripiene
1ωρ. 30 λεπτ.
Ciceri e tria
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizzo Salentino con la gialletta
3ωρ. 30 λεπτ.
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 λεπτ.
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pizza barese ai pomodorini
2h