Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 100 g di acqua
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di carne di maiale, magra, senza nervi a pezzi (2 cm)
- 100 g di polpa d'agnello a pezzi (2 cm)
- 80 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di melanzane a tocchetti (2 cm circa)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2304.5 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 593.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1óra 30p
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Spaghetti al sugo di polpettine
1óra 30p
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min.
Lasagna autunnale
2 Std.
Torta alla crema champagne
3 Std. 20 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1óra 30p
Anellini alla pecorara
2 Std.
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30 min.
Menù: Zuppa di tortellini; composta di frutta (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Stufato di fagioli con polpette
Geen beoordelingen