Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 uova
- 600 g di funghi surgelati con e scongelati, porcini non scongelati
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato e senza l'anima
- 350 g di salmone in scatola (peso sgocciolato)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2374 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso con gamberi e verdure
30 min
Insalata di riso alla birra
1h 40 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10min
Risotto seitan e funghi
40 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Riso ai frutti di mare
1h 40 min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4u. 10min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.