Insalata di riso, funghi e salmone

Insalata di riso, funghi e salmone

4.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 uova
  • 600 g di funghi surgelati con e scongelati, porcini non scongelati
  • 300 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato e senza l'anima
  • 350 g di salmone in scatola (peso sgocciolato)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 34.6 g
Calorieën 2374 kJ / 567 kcal
Vetten 22 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...