Pescestocco alla messinese

Pescestocco alla messinese

4.3 19 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di stoccafisso ammollato, a pezzi (vedere consigli)
  • 350 g di polpa di pomodoro
  • 30 g di gambo di sedano a rondelle
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 485.8 mg
Eiwitten 22 g
Calorieën 1005.9 kJ / 240.3 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 7.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...