Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di stoccafisso, ammollato, a pezzi (vedere consigli)
- 350 g di polpa di pomodoro
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1005.9 kJ / 240.3 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 485.8 mg
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Alici ripiene
50 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.