Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipollotto in quarti
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico fresco, lavato ed asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche novelle, sgranate
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di pasta secca tipo pappardelle
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 30 g di pecorino grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sarde a beccafico
35 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.
Granita di gelsi
15 Min
Pesto alla trapanese
20 Min
Fave in umido
1 Std.
Linguine al nero di seppia
45 Min
Cavati con le fave
13h 20min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min