Timballo di riso alla siciliana

Timballo di riso alla siciliana

4.9 36 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • olio per frittura q.b.
  • 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
  • 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di cipolla bianca in quarti
  • 250 g di pomodori freschi in quarti
    250 g di pomodori pelati, in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di riso Carnaroli
  • 150 g di piselli surgelati
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 650 g di acqua
  • 200 g di caciocavallo a pezzi
    200 g di scamorza, o altro formaggio saporito a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1322.5 mg
Eiwitten 33.1 g
Calorieën 2765.8 kJ / 661 kcal
Vetten 30.5 g
Vezels 7.6 g
Verzadigd vet 13.1 g
Koolhydraten 67.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...