Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio per frittura q.b.
- 500 g di melanzane a fette (2-3 mm di spessore)
- 2 - 3 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla bianca in quarti
-
250
g di pomodori freschi, in quarti
of 250 g di pomodori pelati, in quarti - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di riso Carnaroli
- 150 g di piselli surgelati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 650 g di acqua
-
200
g di caciocavallo a pezzi
of 200 g di scamorza o altro formaggio saporito a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2765.8 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 1322.5 mg
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Gattò di patate
1h 30min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Pastiera salata
2h
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Ciceri e tria
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min
Sartù di riso
1h 25min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min