Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di verdure miste a pezzi o ritagli di verdura (es. bucce di carote, sedano)
- 2 cipolla, con la buccia, a metà
- 100 g di funghi freschi a pezzi
- 2 - 4 spicchi di aglio, con la buccia
- 2 - 4 di foglie di alloro secche
- 20 grani di pepe nero
- 4 rametti di timo fresco, interi
- 4 rametti di rosmarino fresco, interi
- 3000 g di acqua
- 4 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 3000 g
- Calorieën
- 1239 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 8930.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Strascinati al ragù di carne
2 Std. 40 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Biscotti per la mia mamma
3 Std.
Brodo vegetale
1h
Brodo di gallina
4h 10min
Dressing speziato per verdure
Geen beoordelingen
Cipolle sottaceto
Geen beoordelingen
Brunch italiano (crepes, frittata, ratatouille e ciambella al limone)
1 Std. 30 Min
Cake Pop mostruose
Geen beoordelingen
Brunch scandinavo (pane croccante, porridge, uova in camicia e gamberi)
1h 10min
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 min