Strascinati al ragù di carne

Strascinati al ragù di carne

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 40min
8 porzioni

Ingrediënten

Strascinati
  • 10 g di sale
  • 260 g di acqua
  • 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
  • 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
  • 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
  • 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di passata di pomodoro
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino zucchero

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 21.4 g
Calorieën 1837 kJ / 439 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 53.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...