Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1 godz.
Sugo al basilico
1h 10min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Pasta al ragù
1h 30min
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 godz. 40 min
Fileja al ragù
3 Std.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Arrosto di spalla di agnello
3 Std.