Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1 godz. 10 min
Ragù di carne mista
1ωρ. 30 λεπτ.
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1ωρ.
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Pasta al ragù
1ωρ. 30 λεπτ.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1ωρ. 25 λεπτ.
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1ωρ.
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1ωρ. 30 λεπτ.