Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strascinati
- 10 g di sale
- 260 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
Ragù di carne
- 80 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di cipolla in quarti (circa 1 cipolla)
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne trita mista (vitello e maiale)
- 250 g di salsiccia cruda di maiale spellata e sgranata
- 100 g di vino bianco
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di coniglio con verdure
1h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Lasagne alla bolognese
3h
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Ragù di carne mista
1h 30min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h