Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 200 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 100 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di cavallo, il filetto a pezzetti (2x4 cm)
- 50 g di vino rosso
- 100 g di passata di pomodoro
- 150 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 foglie di alloro fresco
- 100 g di acqua
- 12 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- fette di pane casereccio tostate q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1441.1 kJ / 344.2 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1298 mg
Alternatieve recepten
Spezzatino di carne con polenta
4 Std.
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3 Std.
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Pizzi leccesi
6 Std.
Ragù alla barese
4 Std.
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Spezzatino di vitello al miele
3 Std. 5 Min
Fegato alla veneziana
35 Min
Lenticchie e salsiccia
2h 55min