Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cotenna di maiale a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino rosso fresco o secco
- 80 g di guanciale di maiale a cubetti
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori maturi a pezzi
- 2 cucchiai di dado per brodo di carne fatto in casa o 1 cubetto
- 1000 g di fagioli borlotti in scatola, scolati
- pane casereccio a fette a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3514 kJ / 840 kcal
- Eiwitten
- 69.4 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 43.8 g
- Vezels
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di fagioli
40min
Fagioli in umido
1h 30 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla parmigiana
1u. 20min
Trippa alla trasteverina
45 min
Fagioli alla contadina
35min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Sugo all'amatriciana
50min
Ragù di salsiccia
1h 15min