Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio di capra, tipo caprino
- 1 cucchiaino raso di erbe aromatiche miste secche
- 100 g di patata lessa a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 4 uova
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 2000 - 3000 g di brodo vegetale
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1444 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo vegetale
1u.
Tortellini in brodo
1u. 20min
Polpette di pane con brodo di pollo
1 Std. 5 Min
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4 Std. 15 Min
Pastina in brodo di carne con ricotta (7-9 mesi)
20min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1u.
Brodo di verdure con noodles di omelette
50min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min