Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi a fette - 1 cucchiaino di sale + 1 pizzico
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.
Pasta con salsa al tonno
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Spaghetti al tonno
40min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Spaghettini ai peperoni
50min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min