Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Pecorino romano a pezzi (3 cm)
- 1 peperoncino rosso piccante fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta di maiale a dadini (2 cm)
-
400
g di pomodori pelati freschi in scatola
of 300 g di passata di pomodoro freschi in scatola - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 360 g di pasta (bucatini, spaghetti o linguine)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3u. 55min
Pasta al forno veloce
45 Min