Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 100 g di pasta sottile, secca, tipo fidelini
-
250
g di pomodori, a pezzi
of 250 g di polpa di pomodoro a pezzi - 50 g di concentrato di pomodoro
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo, di carne o vegetale
of 2 cubetti di dado per brodo, di carne o vegetale, (per 0,5 l ciascuno) - ½ - 1 cucchiaino di cumino in polvere + q.b. (optioneel)
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al prosciutto e piselli
45 min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Uova sode
20 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 Min