Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di melanzane violette a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta secca senza glutine (formato a piacere)
- 200 g di passata di pomodoro
- 60 g di olive miste verdi e nere, denocciolate e a metà
- 100 g di tonno in scatola, in acqua o sott'olio in olio di oliva, sgocciolato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1828 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Spaghettini ai peperoni
50 menit
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1 godz. 5 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Polpette in salsa spagnola
55 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 menit