Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cipollotti a metà
  • 1 pezzetto di zenzero fresco
  • 300 g di piselli surgelati
  • 120 g di acqua
  • ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo farfalle
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 20 g di burro
  • 150 g di prosciutto crudo dolce a listarelle

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23 g
Calorieën 2209 kJ / 528 kcal
Vetten 21 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 66 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...