Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Farfalle al prosciutto e piselli
45 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Sformato di pasta
50 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Contorno di carote e piselli
35 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min