Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Risotto Cinque P
30 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Insalata di pasta
35 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Penne all'arrabbiata
Keine Bewertungen
Penne al tonno
35 Min