Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
250
g di pasta, tipo cornetti
(Hörnli) -
10
g di cerfoglio fresco, spezzettato
of 10 g prezzemolo fresco - 30 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 100 g di scalogni, tagliati a metà
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio di oliva
- 150 g di zucchine, tagliate a metà, a striscioline sottili
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 25 g di aceto di vino bianco
-
50
g rucola, tagliata
grossolanamente o
spezzettata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Ragù di lenticchie
1h 30min
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Linguine alla carbonara di zucchine
Geen beoordelingen
Gnocchi Tricolore
35min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min
Stufato con patate e champignon
1h