Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
of 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm), - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2118 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Geen beoordelingen
Stufato di manzo con patate e pasta
Geen beoordelingen
Minestrone
45 min
Brodo di carne in pasta
45 min
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Patate e bietole con uova affogate
45 min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 min
Funghi all'aglio
20 min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Geen beoordelingen
Sugo alla bolognese
3 godz. 15 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
panini al latte
2h 5min