Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 500 g di cozze fresche, pulite
  • 400 g di pasta secca, tipo penne (tempo di cottura circa 11 minuti)
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1500.9 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1791 kJ / 428.1 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...