Compatibele versies
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 780 g di acqua
- 500 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ di cucchiaino di sale
- 500 g di fagiolini verdi, lavati, a pezzi (6 cm)
- 130 g di olio vegetale, ad es. olio di vinaccioli oppure olio di semi di girasole
- 60 g di scalogni
- 100 g di carote
- 20 g di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 15 g di succo di limone
- 10 g di senape
- 25 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di rapanelli rossi, lavati, tagliati in
quattro - 1 scatola di mais dolce (150 g), sgocciolato (140 g)
- 150 g di lattuga verde, tipo iceberg
- di crescione inglese (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1056 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Pesto di basilico
10min
Insalata di carote
15min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35min
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Geen beoordelingen
Insalata di pasta estiva con zucchine
30min
Insalata di riso
40min
Menú completo: lenticchie, filetto di maiale e verdure
2 Std. 40 Min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Insalata di patate
1h 5min
Torta salata alle verdure (TM6)
25min