Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di riso a chicco lungo (v. Consigli)
- 1200 g di acqua
- 100 g di pancetta tesa di maiale
- 100 g di salsiccia di maiale, affumicata, essiccata
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di carote, a pezzi
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 30 g di olio neutro, ad esempio olio di girasole
- 400 g di bietole, a strisce sottili (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2732 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
Geen beoordelingen
Risotto con carote e endivia belga
40min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Manzo alla borgognona
2 Std.
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Zuppa di ceci con rabarbaro e curry
1 Std. 20 Min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1 Std. 10 Min
Salsiccia con lenticchie e verdure
1 Std.
Risotto giallo con pollo
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 15 Min
Risotto salame e piselli
30min