Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
35min
Quiche di asparagi
1 Std.
Polpette al sugo
45 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Torta di mele
1h 30min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Verdure al vapore
20min
Funghi all'aglio
20min
Sugo alla bolognese
3u. 15min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min