Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 519 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 10.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla bolognese
3h 15 min
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Geen beoordelingen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Carciofi alla romana
50min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Carciofi alla romana
50min
Peperoni marinati
55min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 godz. 5 min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Geen beoordelingen
Senape indiana
15min