Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 melanzane (da 300 g l'una)
- 2 zucchine (da 130 g l'una)
- 2 cipolle bianche (da 120 g l'una)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di pangrattato + q.b.
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 20 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376.3 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 20.4 g
- Koolhydraten
- 28.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette al sugo
45min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Parmigiana di melanzane
2h
Torta salata di spinaci
55 Min
Sformato di zucchine
1h 10 min
Fagiolini al pomodoro
55 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Insalata russa
1 Std.
Pesto alla genovese
20 Min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Sugo alla bolognese
3h 15min