Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 - 200 g di fagiolini verdi, freschi, piccoli
- 2 rametti di timo fresco
- ½ cucchiaio di olio di oliva
- ⅛ - ¼ di cucchiaino di sale
- acqua, per immergere il sacchetto
- 1850 g di acqua + q.b. per immergere il sacchetto
- 1 cucchiaino raso di acido ascorbico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova sode
20min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
Brak ocen
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Uova sode
20min
Fagiolini al curry con riso
Brak ocen
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Patate lesse
30 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Porri saltati (200 g)
20min