Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso, a seconda dei gusti
- 10 g di prezzemolo fresco, senza steli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
-
40
g di succo di lime, appena spremuto
of 40 g di succo di limone, appena spremuto - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni, crudi, sgusciati (circa 1000 g di gamberoni con il guscio)
-
1
lime, a fette (2-3 mm)
of 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di finocchi, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Feta al cartoccio
25 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Vermicelli cinesi con gamberi
1 Std. 15 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min
Gamberi al curry
35 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min
Salmone con noodles di zucchine
25 Min
Insalata di patate
8h 45min