Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso, a seconda dei gusti
- 10 g di prezzemolo fresco, senza steli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
-
40
g di succo di lime, appena spremuto
of 40 g di succo di limone, appena spremuto - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni, crudi, sgusciati (circa 1000 g di gamberoni con il guscio)
-
1
lime, a fette (2-3 mm)
of 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di finocchi, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodoro ciliegino, tagliati a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Pizza Margherita
2 godz.
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Mousse al Toblerone®
3h 10min
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5 min
Salmone con noodles di zucchine
25min
Tiramisù
5h 40 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min