Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 300 g di carne trita di manzo
- 120 g di lenticchie secche (ad es. Beluga, cottura: 20 minuti)
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 250 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di uvetta sultanina
- 1 cucchiaio di farina per pane
- 500 g di crauti, cotti
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi (2 cm)
- 20 g di burro, non salato
- ¾ cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 100 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2588 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coq au vin
2j
Pollo con asparagi e riso
45 Min
Vellutata di piselli
40 min
Purè di patate
45 Min
Insalata di fagioli e cavolfiore
10 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Scaloppine ai funghi
40 min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Cotechino e lenticchie
1j
Spezzatino alla zurighese
50 menit
Minestra di carote e menta
35 Min