Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 100 g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi (3-4 cm)
- 1 scalogno, a metà
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 - 2 cucchiaini di senape di Digione
- 40 g di olio di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 Insalata romana (solo il cuore), spezzettati
- 2 pomodori, tagliati in otto
- ½ di peperone verde, a strisce sottili
- 40 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di tonno all’olio di oliva o al naturale (peso netto sgocciolato: 140 g)
- 8 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati (optioneel)
- 4 gambi di basilico, fresco, spezzettati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2036 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Gamberi al curry
35 Min
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45 Min
Insalata greca
25min
Riso casimiro
45 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Spezzatino alla zurighese
50 Min