Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Insalata di lenticchie
30 min
Insalata di patate
1h 5min
Carciofi alla romana
50 Min
Zuppa di cavolo con tofu
1 Std. 45 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Hamburger di broccoli con salsa di rapanello
1h
Crema di bietola
35 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
Insalata di carote
15 min
Fagiolini al pomodoro
55 min