Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di latte
- 160 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino dado per brodo vegetale in pasta
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 1 punta di coltello di curcuma, secca, in polvere
- 2 cucchiaini di senape
- 300 g di patate a pasta farinosa, a pezzi (2 cm)
- 3 l di acqua per cuocere le uova
- 4 cucchiai di aceto
- 8 uova, molto fresche (v. Consigli)
- 400 g di bietole, a fettine sottili (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1 Std. 15 Min
Couscous di cavolfiore
Geen beoordelingen
Zuppa di bietole e ginger
40 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 menit
Parmigiana di melanzane
2h
Tartare di verdure
25 min
Insalata di barbabietole
10 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Funghi all'aglio
20 min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45 min
Fagiolini al pomodoro
55 Min