Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglie, surgelati a cubetti
-
500
g di petto di tacchino, senza pelle e disossato, a pezzi (3-5 cm)
of 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotolette di spinaci
40min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 Min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Curry panang
45min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40 min.
Hamburger di tacchino
1h 25 min
Pollo alla stroganoff
50min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Polpette di carne in salsa di funghi
35min