Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano o un altro formaggio (optioneel)
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 20 g di cipolla, a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano, a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, a pezzi (3-4 cm)
- 3 - 5 foglie di basilico, fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (optioneel)
of 2 fette di formaggio (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2704 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 23.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spirali di carote in insalata con mela, feta e noci
20min
Confettura di prugne
Keine Bewertungen
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Keine Bewertungen
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Panna cotta
6h 15 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Insalata di riso
40 Min
Farina di riso
10 Min
Mousse di tonno
10 Min
Mousse di prosciutto
10 Min