Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di peperoni rossi e zucchine
55min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45 min
Crema di funghi
20 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di piselli
40min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Vellutata di pomodori
35 min
Zuppa di funghi e patate
45 min