Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1000 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta bianca e salsiccia
1 Std. 30 Min
Pasta in brodo
35 min
Risotto al parmigiano
25min
Vol-au-vent con polpettine
30 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Salsa alle mele
20 min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Minestra della nonna
50 min
Minestra di patate
50 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Risi e bisi
40 min