Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
of 25 g di burro
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 30 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5321.5 kJ / 1273 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 Min
Crema di funghi e noci
15 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Uova sode colore verde
55 Min
Salsa al curry
5 Min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Zucca al curry
45 Min