Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
of 25 g di burro
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 30 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5321.5 kJ / 1273 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1400 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa ai funghi e vino bianco
30 min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Maiale con salsa alla senape e purè di verdure
1 Std.
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30 min
Tortino allo zenzero con crumble al cacao
1 Std.
Panna montata all'aneto
5 Min
Crostata ai frutti di bosco
2h 30 min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1 Std.
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30 min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min