Polenta con i funghi

Polenta con i funghi

4.3 58 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro
Salsa ai funghi
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di timo fresco le foglioline
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti
  • 1 cucchiaino di amido di mais (maizena) sciolto in 30 g di acqua
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1400 mg
Eiwitten 29 g
Calorieën 5321.5 kJ / 1273 kcal
Vetten 29.5 g
Vezels 12.3 g
Verzadigd vet 13.5 g
Koolhydraten 81.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...