Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 50 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di burro
- 1200 g di acqua
- 400 g di patate a dadini
- 20 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati
- 1 cucchiaino di maggiorana secca
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 737 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppetta di ceci
45 Min
Zuppa di porcini
45 Min
Zuppa di lenticchie alla turca
1j
Zuppa di fagioli e coriandolo
1j 20 menit
Zuppa di patate e mais
55 Min
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 min
Zuppa di fagioli
40 min
Jota triestina
2j
Zuppa di lenticchie e funghi
45 Min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45 Min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min