Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bieta
- 1200 g di acqua
- 200 g di carote a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (2 cm)
- 100 g di peperone giallo a cubetti (2 cm)
- 200 g di bulbi di finocchio a fette
- 150 g di porro a rondelle
- 250 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo mezze penne
- sale q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- erbe aromatiche a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1h 5min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Insalatona con asparagi al Varoma
45 min
Tiella di verdure a vapore
1 Std. 20 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min