Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
of 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Sgombro al vapore con pesto di capperi e mandorle
40 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1h
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
50 min
Zuppa di verdure con involtini di sogliola
40 min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 min