Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
of 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min.
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Zuccotto di polpo al vapore
3 Std.
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min