Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
of 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1680 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 43.7 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 8.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1 Std.
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1 Std.
Fagiolini in gremolada
30 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min