Compatibele versies
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 tranci di pesce spada (150 g ciascuno circa)
- 200 g di pomodorini, a metà
- 120 g di peperone, a dadini
- 60 g di olive denocciolate (a piacere nere o verdi)
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi
- 150 g di patata, pelata e a cubetti
- 400 g di fave fresche
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2030 kJ / 485.3 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 178.2 mg
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45min
Insalata di ceci e coriandolo
40min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Salmone marinato
2 Std. 30 Min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Sgombro con contorno di verdure
30min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Filetti di sgombro all'arancia
40min